Дизайн дослідження з оптимізації управління потоковими процесами у системі медичного постачання Збройних Сил України - Білоус, М. В.; Рижов, Олексій Анатолійович; Шматенко, О.П. (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Вступ. Державна програма реформування та розвитку Збройних Сил України (ЗС України) на період до 2020 року, що затверджена Указом Президента України № 73/2017, передбачає створення єдиної ефективної системи логістики та удосконалення системи медичного забезпечення ЗС України відповідно до стандартів НАТО.
Keywords: тези