Новітні форми самостійної роботи студентів при підготовці майбутніх лікарів на кафедрі нормальної фізіології - Гончарова, Наталія Григорівна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Омельянчик, Володимир Миколайович; Єрьоміна, Алла Кузьмівна; Самура, Ірина Борисівна; Honcharova, N. H.; Bessarab, H. I.; Omelyanchyk, V. M.; Yeryomina, A. K.; Samura, I. B. (My University, 2014)
Самостійна робота студентів є важливою частиною при опануванні курсу нормальної фізіології у вищих навчальних медичних закладах. У статті описані сучасні форми самостійної навчальної діяльності студентів. Зроблено акцент на залежність методів самостійної роботи від рівня засвоєння теоретичного та практичного матеріалу. Запропоновано алгоритм викладацького контролю за самостійною роботою студента. Students’ independent practical work is an important part in the study of the course of normal physiology in Higher Educational Medical Institutions. The article describes the current form of independent learning of students. The article points to the dependence of the methods of independent work on the level of assimilation of the theoretical and practical material. The algorithm of control over the independent work of the student proposed.
Modern forms of students’ independent work during training future doctors at the normal physiology department