Бойова травма підшлункової залози - Єгай, Є. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета роботи: вивчити особливості діагностики та хірургічного лікування бойових травм підшлункової залози, проаналізувати безпосередні результати застосування різних хірургічних тактик, включаючи Damage Control Surgery, та визначити фактори, що впливають на виникнення ускладнень і летальність у даної категорії поранених.
Keywords: тези доповідей