Удосконалення учбового процесу шляхом впровадження проблемно-орієнтованого навчання на основі медичних помилок - Білай, Андрій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Удосконалення освітнього процесу є дуже актуальним питанням, так як професійні медичні фахівці – це невід’ємна складова здорового населення. Тому в Запорiзькому державному медичному унiверситетi було запроваджене проблемно-орієнтоване навчання на базі віртуальних пацієнтів з використанням завдань основаних на медичних помилках.
Keywords: проблемно-орієнтоване навчання; медичні помилки