Медико-психологічна реабілітація дітей від військових дій - Пацера, Марина Вікторівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Проаналізувати структуру розладів у стані здоров’я у дітей, методи та супровід реабілітації пацієнтів.