Соціальні мережі для лікарів: вигоди та виклики української практики - Лямцева, Олена Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Актуальність полягає у необхідності розуміння впливу соціальних мереж на сучасну медичну практику в Україні. Зростання популярності цих платформ серед лікарів та пацієнтів вимагає обгрунтованих підходів до їх використання, зокрема з урахуванням позитивних та негативних наслідків для професійної діяльності лікарів та забезпечення конфіденційності та етичності взаємодії з пацієнтами.