Адаптивне управління процесом навчання студентів на основі аналізу графа понять PKM OBSIDIAN - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (My University, 2024)
Цифровізація освіти та дистанційна форма навчання, за якою відбувається освітній процес в медичних ЗВО, негативно вплинули на якість освіти. Це значною мірою пов'язано з перенесенням традиційної аудиторної дидактики в онлайн-формат без належної адаптації.