Вивчення гострої токсичності натрій 2-((4-феніл-5-(тіофен-3-ілметил)-1,2,4-триазол-3-іл)тіо)ацетату - Хільковець, Анастасія Валеріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Дослідження гострої токсичності натрій 2-((4-феніл-5-(тіофен-3-ілметил)-1,2,4-триазол-3-іл)тіо) ацетату.
Keywords: тези доповідей