Щодо стандартизації таблеток L-лізиній 3-метил-1,2,4-триазоліл-5-тіоацетат - Петрушенко, М. М.; Бідненко, Олександр Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У сучасному світі серцево-судинні захворювання можна по праву назвати проблемою номер один, тому що статистика смертності від хвороб серця й судин є вкрай невтішною. Пошук ефективних серцево-судинних засобів здійснюється серед нових хімічних сполук, а також на основі поглибленого вивчення та з’ясування нових механізмів уже відомих препаратів, котрі добре зарекомендували себе тривалою клінічною практикою.
Keywords: тези доповідей