Формування державного і місцевого патріотизму в процесі вивчення клінічної дисципліни - Растворов, Олександр Анатолійович; Шальмін, Олександр Самуілович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. В сучасних умовах існування України формування державного патріотизму є підґрунтям для подальшого розвитку та існування країни, що підкреслює «Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки». Одним з напрямків її реалізації є «формування знань та уявлень про досягнення країни в галузі науки, внеску її видатних вчених». Формування державного патріотизму ґрунтується на гордості за свою «малу» батьківщину.
Keywords: тези