Роль викладача-керівника виробничої практики студентів медичних ВУЗів - Дралова, Олександра Анатоліївна; Усачова, Олена Віталіївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Виробнича практика для студентів медичних ВУЗів має на меті закріплення та вдосконалення практичних навичок та теоретичного матеріалу студентів, як майбутніх лікарів, а викладачу належить головна роль в організації та проведення цієї практики.
Keywords: тези