Аналіз завезеного випадку тропічної малярії, який закінчився летальним результатом - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Богдан, І. І. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Мета дослідження – проаналізувати завезений випадок малярії, викликаної Pl. Falciparum. Матеріали та методи. У дослідженні було проведено аналіз історії хвороби пацієнта з малярією, амбулаторної карти пацієнта, данихпатологоанатомічного експертизи. Обробка даних проводилась методами аналізу та опису отриманої інформації.
Keywords: тези доповідей