Результати лікування хворих з ускладненими формами злоякісних захворювань ободової кишки - Лобурець, К. О.; Кубрак, Михайло Анатолійович (Вінниця : ВНМУ ім. М. І. Пирогова, 2023)
Мета. Аналіз структури ускладнених форм раку товстого кишківника та хірургічної тактики лікування пацієнтів в залежності від виду ускладнень.
Keywords: тези доповідей