Вивчення впливу допоміжних речовин на біофармацевтичні властивості вагінальної лікарської форми біфоназолу - Мєльник, Т. В.; Гладишев, Віталій Валентинович; Лисянська, Ганна Петрівна; Пухальська, Ірина Олександрівна (My University, 2024)
Мета роботи. вивчення впливу допоміжних речовин, що використовуються в технології виготовлення супозиторіїв (основ-носіїв та поверхнево-активних речовин) на біофармацевтичні властивості вагінальної лікарської форми біфоназолу.
Keywords: тези доповідей