Військова терапія : навч. посіб. до практич. занять з внутрішньої медицини для студ. 5 курсу мед. фак-тів. Ч. 2. - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти для допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни "Внутрішня медицина" за спеціальностями "Медицина" та "Педіатрія".