Фтизіатрія : [навч. посіб. для самостійної позааудиторної роботи студентів зі спеціальності «6.120102 – Лабораторна діагностика» підготовки «Бакалавр» при підготовці до практичних занят - Разнатовська, Олена Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчальний посібник підготовлено для самостійної позааудиторної роботи студентів вищих медичних закладів освіти зі спеціальності «Технології медичної діагностики», спеціалізації «Лабораторна діагностика» («Бакалавр») при підготовці до практичних занять. У навчальному посібнику викладено матеріал для позааудиторної роботи, який повністю відповідає вимогам Робочої програми з «Фтизіатрії» зі спеціальності «6.120102 – Лабораторна діагностика» підготовки «Бакалавр».