Тактика сімейного лікаря при невідкладних станах в нефрології, алергології, гематології, гастроентерології - Михайловська, Наталія Сергіївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Лікувальна справа» та «Педіатрія». У навчально-методичному посібнику наведено алгоритми діяльності сімейного лікаря при невідкладних станах в нефрології, алергології, гематології, гастроентерології. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу медичного факультету під час підготовки до практичих занять з відповідної теми.