Можливості використання системи Moodle для організації навчання батьків - Усачова, Олена Віталіївна; Боярська, Людмила Миколаївна (Запоріжжя, 2014)
Запропонована нова методика навчання батьків з питань імунопрофілактики дитячого населення на підставі використання дистанційної методики за системою Moodle.
Keywords: система Moodle; імунопрофілактика; навчання батьків