Історія України : [методичні рекомендації] - Бідзіля, Петро Омелянович; Дідик, Сергій Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Методичні рекомендації розроблено відповідно до Положення про контрольні роботи студентів заочної форми навчання і передбачені навчальним планом Запорізького державного медичного університету. Вони містять методичні поради щодо написання, оформлення та захисту контрольних робіт для студентів заочної форми навчання. Посібник містить також практичні методичні рекомендації щодо роботи з навчальною та науковою літературою, тематику, плани контрольних робіт та список рекомендованої літератури. Наявність цієї інформації сприятиме якісній підготовці студентів і допоможе їм своєчасно здати і захистити контрольні роботи з дисциплін «Історія України». Видання розраховане на студентів вищих навчальних медичних закладів заочної форми навчання.