Особливості вегетативних змін у хворих на Q-інфаркт міокарда, асоційованого з гіперглікемією - Шевченко, І. О. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета дослідження: вивчити особливості змін показників варіабельності серцевого ритму (ВСР) в гострому періоді Q-інфаркту міокарда (ІМ) у хворих з гіперглікемією.
Keywords: варіабельність серцевого ритму; Q-інфаркт міокарда; гіперглікемія; вариабельность сердечного ритма; Q-инфаркт миокарда; гипергликемия; heart rate variability; Q-myocardial infarction; hyperglycemia