Використання в медицині нейрокомп’ютерних інтерфейсів: світоглядно-етичний погляд - Крашевський, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Розвиток нейрокомп’ютерних інтерфейсів (НКІ) — технологій, які дозволяють створювати прямий зв'язок між мозком та комп’ютерними системами — відкриває нові горизонти для медицини, але водночас породжує серйозні етичні та філософські питання.
Keywords: тези доповідей