Результати мікробіологічних досліджень при загостреннях хронічних дакріоциститів на тлі непрохідності носо-сльозової протоки - Костровська, Катерина Олегівна; Костровський, Олександр Миколайович; Саржевська, Людмила Едуардівна (My University, 2022)
Мета: Дослідити мікробіологічний спектр вмісту сльозового міхура при загостреннях хронічних гнійних дакріоциститів на тлі непрохідності носо-сльозової протоки та чутливість виявлених культур до хіміотерапевтичних препаратів.
Keywords: тези доповідей