Дослідження вітчизняного ринку лікарських засобів, що застосовуються при захворюваннях горла - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи стало дослідження вітчизняного ринку лікарських засобів, які застосовуються при захворюваннях горла.
Keywords: тези доповідей