Бюлетень нових надходжень 2025, січень-березень. Дисертації. Автореферати дисертацій - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2025)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Електронна версія відображена в Інституціональному репозитарії ЗДМФУ та на сайті наукової бібліотеки ЗДМФУ.