Діагностика та контроль розповсюдження та лікування мікоплазмової інфекціїї - Коляда, Н.; Остапенко, A.; Скоробогатий, Вадим Вадимович; Гусакова, Олександра Олександрівна; Кокоркін, Дмитро Миколайович (My University, 2022)
Метою нашого дослідження є вивчити особливості діагностики за розповсюдженням та клінічним перебігом респіраторного мікоплазмозу.