Сучасні особливості викладання дитячих інфекційних хвороб у медичному зво - Дралова, Олександра Анатоліївна; Усачова, Олена Віталіївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Dralova, O. A.; Usachova, E. V.; Konakova, O. V.; Paholchuk, T. N.; Silina, E. A. (Львівський нац. мед. університет ім. Данила Галицького, 2019)
Сьогодні медична освіта потребує залучення до навчального процесу сучасних програм, гаджетів, що дозволяє зробити процес викладання модерновим та цікавим як викладачу, так і студентам. Abstract. Today, medical education requires involvement of modern programs and gadgets in the educational process, which makes the teaching process modern and interesting for both teachers and students.
Modern features of teaching children's infectious diseases in medical university
Keywords: дитячі інфекційні хвороби; студенти; pediatrics infectious diseases; students