Особливості розподілу патернів високої та низької експресії білка с-Kit у підшлунковій залозі щурів з експериментальним цукровим діабетом - Іваненко, Тарас Васильович; Винокурова, А. В. (My University, 2025)
Мета дослідження: Встановити кількісні закономірності розподілу білка c-Kit з високим і низьким рівнем експресії в ендокриноцитах та екзокриноцитах підшлункової залози у щурів зі стрептозотоцин-індукованим цукровим діабетом.
Keywords: підшлункова залоза; цукровий діабет; гени; інсулін; глюкагон; c-Kit