Апробація методики досліджень системи забезпечення протизаплідними засобами на основі концепції «5М+5Р» - Маганова, Тамара Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета. Апробація методики комплексного аналізу фармацевтичного ринку протизаплідних засобів (ПЗ) з акцентом на споживчі характеристики контрацептивів, визначення придатності методики до практичного використання.
Keywords: тези доповідей