Метод аналізу "впливу на бюджет" при проведенні фармакоекономічних досліджень - Бухало, Ганна Олексіївна (My University, 2024)
Анотація. Аналіз «впливу на бюджет» (Budget Impact Analysis – BIA), так само як і аналіз «витрати-ефективність», є основним у сучасній системі фармакоекономічної оцінки. В статті представлені теоретичні основи аналізу «впливу на бюджет». Методологія проведення і надання даних результатів BIA все ще перебуває в стадії становлення, найважливіші розділи цього методу все ще потребують подальшої теоретичної розробки.
Keywords: аналіз впливу на бюджет; методологія; фармакоекономіка