Первичная диффузная В-крупноклеточная лимфома кожи, анапластический вариант - Антонюк, С. В.; Яблуновский, В. А.; Пробачай, В. И.; Цоцко, В. В.; Суевалов, О. Г.; Яблуновський, В. О.; Пробачай, В.І.; Суєвалов, О. Г.; Antonyuk, S. V.; Yablunovsky, V. A.; Probachay, V. I.; Tsotsko, V. V.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Описан случай наблюдения первичной диффузной В-крупноклеточной лимфомы кожи анапластического варианта. Описано випадок спостереження первинної дифузної В-крупноклітинної лімфоми шкіри анапластичного варіанту. In the article the case of primary diffuse cutaneous large B-cell lymphoma, anaplastic type is described.
Первинна дифузна В-крупноклітинна лімфома шкіри, анапластичний варіант
Primary diffuse cutaneous large B-cell lymphoma, anaplastic type
Keywords: диффузная В-крупноклеточная лимфома кожи; иммуноморфология; клиника; лечение; дифузна В-крупноклітинна лімфома шкіри; імуноморфологія; клініка; лікування; diffuse cutaneous large B-cell lymphoma; immunomorphology; clinical picture; treatment