Пошук БАР широкого спектру дії серед заміщених ксантину - Шкода, Олександр Станіславович; Прийменко, Борис Олександрович; Романенко, Микола Іванович; Александрова, Катерина Вячеславівна; Шарапова, Тетяна Анатоліївна; Черчесова, Олександра Юріївна (Харків : НФаУ, 2010)
Створення доступних за ціною та високоефективних оригінальних лікарських засобів широкого спектру дії – одна з пріоритетних задач вітчизняної фармацевтичної галузі. Найбільш перспективним напрямом цього пошуку є модифікація структури нетоксичних біологічно активних сполук рослинного чи тваринного походження.
Keywords: тези