Випадок хантавірусної інфекції у дитини - Могильняк, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета роботи – продемонструвати симптоматику та ефективність лікування хантавірусної інфекції.
Keywords: тези доповідей