Сечо-статевий апарат : [навчально-методичний посібник] - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Світлицький, Андрій Олександрович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник з анатомії людини для студентів 1 курсу, що навчаються протягом 6 років у медичному закладі вищої освіти згідно робочої програми з анатомії людини та тематичних планів другого семестру по анатомії сечовидільної, чоловічої, жіночої статевої ситем та промежини.