Сучасні аспекти подальших напрямів розвитку фармацевтичної освіти - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (КВНЗ «Житомирський базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича», 2016)
У роботі проаналізовано стан сучасної фармацевтичної освіти, приведені результати власних досліджень з оцінки якості підготовки молодих спеціалістів, запропоновано напрямки подальшого розвитку і вдосконалення сучасної освітньої системи фармацевтичного спрямування, яка ґрунтується на соціальній відповідальності усіх суб’єктів фармацевтичного сектору.
Keywords: фармацевтична освіта; розвиток