З досвіду виховної роботи викладачів ЗДМУ зі студентами 1 курсу - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Артюх, Олена Вікторівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Координує і направляє виховну роботу в Запорізькому державному медичному університеті Рада з гуманітарної освіти та виховної роботи під керівництвом ректорату і профкому. На останньому засіданні Ради, де підбивались підсумки роботи за навчальний рік, одним з кращих визнаний колектив кафедри анатомії людини, оперативної хірургії та топографічної анатомії. Згідно з наказом ректора ЗДМУ, ця кафедра призначена відповідальною за виховну роботу на першому курсі. Курацією 52 груп студентів першого курсу займаються 52 викладачі 8 кафедр ЗДМУ.
Keywords: матеріали конференцій