Фітотерапія в урології - Бачурін, Георгій Вікторович; Корнієвський, Юрій Іванович; Сербін, Анатолій Гаврилович; Корнієвська, Валентина Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Посібник "Фітотерапія в урології" рекомендовано для використання при вивченні дисципліни урологія та рекомендований для викладачів, бакалаврів, інтернів, сімейних лікарів, фітотерапевтів, студентам 5-6 курсів вищих медичних навчальних закладів III-IV рівня акредитації та всім хто турбується про своє здоров’я.