Закономірності формування забруднення атмосферного повітря та детермінація впливу на здоров’я населення - Гребняк, Микола Петрович; Федорченко, Руслана Анатоліївна (Запорізька торгово-промислова палата, 2018)
Детермінуючим чинником забруднення атмосферного повітря м.Запоріжжя є рівень використання потужностей виробництва. Загальні обсяги валових викидів в атмосферне повітря м. Запоріжжя від стаціонарних джерел при помірному рівні виробництва зменшились у 1,3 рази.
Keywords: тези доповідей