Українська мова. Професійне спілкування «Лікар-хворий» - Гриценко, Ольга Вікторівна; Сенік, Лілія Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник тестових завдань – це складник навчального матеріалу з дисципліни українська мова як іноземна, з курсу «Професійне спілкування «Лікар-хворий»». Матеріали відповідають змісту підручника «Навчання професійного спілкування «Лікар-хворий»». Збірник передбачає аудиторну або самостійну роботу студентів-інокомунікантів із метою вдосконалення мовних умінь і навичок. Запропонований матеріал призначений для студентів ІІІ курсу спеціальності 222 «Медицина» з дисципліни «Українська мова як іноземна».