Визначення ринку лікарських засобів України з групи антиаритмічних препаратів - Ассані, Д. Р.; Німенко, Ганна Романівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. Аритмія – це порушення серцевої діяльності, різні за своїм характером і походженням відхилення в ритмі скорочень серця, що, в свою чергу, може привести до цілого ряду серйозних ускладнень і навіть смерті. У зв'язку з цим актуальним є оперативне якісне забезпечення населення антиаритмічними лікарськими засобами. Ринок антиаритмічних препаратів постійно поповнюється, що вимагає від фахівців хорошої орієнтації і знання. Тому під керівництвом доцента Зарічної Т.П. нами були проведені маркетингові дослідження антиаритмічних препаратів. Мета дослідження. Проведення маркетингових досліджень групи антиаритмічних лікарських засобів, що представлені на ринку України.
Keywords: тези доповідей