Гіпертонічна хвороба. Вторинні артеріальні гіпертензії. Нейроциркуляторна дистонія. Модуль 2. Ч. 2 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Гончаров, Олександр Вікторович; Полякова, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Посібник призначено для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».