Особливості викладання клінічної фармації провізорам слухачам курсів підвищення кваліфікації зі спеціальності "Загальна фармація" - Білай, Іван Михайлович; Красько, Микола Петрович; Демченко, Валерій Олегович; Остапенко, А. О.; Пашко, Олексій Єфремович; Bilay, I. M.; Krasko, M. P.; Demchenko, V. O.; Ostapenko, A. O.; Pashko, O. E. (My University, 2016)
Викладання клінічної фармації на факультеті післядипломної освіти кваліфікації провізорів вимагає постійного вдосконалення освітнього процесу. Спеціалісти повинні покращувати свої знання з клінічної фармації через постійне створення нових лікарських засобів фармацевтичною наукою. В статті наведені дані щодо організації навчального процесу з клінічної фармації та приведені пропозиції щодо вдосконалення викладання даної дисципліни на факультеті післядипломної освіти. Teaching clinical pharmacy on postgraduate faculty to pharmacists requires constant improvement of the educational process. Professionals need to improve their knowledge of clinical pharmacy through the constant creation of new drugs by pharmaceutical science. The article provides information of the organization of clinical pharmacy educational process and provides suggestions for improving the teaching of this discipline on postgraduate faculty.
Features teaching clinical to pharmacy pharmacists on training courses with a specialty "Pharmacy"
Keywords: викладання клінічної фармації; передатестаційні курси підвищення кваліфікації; післядипломна освіта; teaching clinical pharmacy; pre-training extension courses; postgraduate education