Гістологія, цитологія та ембріологія. Тема заняття № 27 «Загальний план будови травної трубки. Глотка. Стравохід. Шлунок» : методичні рекомендації для студентів 1 курсу для підготовки і проведення практичного заняття спец. 221 «Стоматологія» - Сирцов, Вадим Кирилович; Євтушенко, Валентина Михайлівна; Алієва, Олена Геннадіївна; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Таврог, Маріанна Львівна; Попко, Світлана Сергіївна; Громоковська, Тетяна Сергіївна; Хитрик, Аліна Йосипівна; Завгородня, Марія Ігорівна; Бушман, Вікторія Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації призначені студентам 1 курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю «Стоматологія» для активного вивчення і оптимального освоєння теми «Глотка. Стравохід. Шлунок». Відповідно до умов «Програми з гістології, цитології та ембріології», складені питання до самопідготовки, наведена додаткова література.