Фармацевтична опіка при гіпертонічній хворобі : навч. посіб. для провізорів-інтернів зі спец. «Загальна фармація» - Білай, Іван Михайлович; Стець, Р. В.; Стець, В. Р.; Резніченко, Юрій Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Навчальний посібник призначений для провізорів-інтернів, слухачів курсів підвищення кваліфікації провізорів, лікарів загальної практики – сімейних лікарів, лікарів терапевтів дільничних, лікарів-кардіологів, лікарів медицини невідкладних станів, які беруть участь у наданні медичної допомоги пацієнтам з АГ. Адаптований матеріал відповідає наказу 384 від 24.05.2012 року МОЗ України.