Адаптація іноземних студентів до освітнього середовища закладу вищої освіти - Омельницька, Людмила Валентинівна (My University, 2019)
Сучасний український соціум – надзвичайно цікаве з погляду соціологічного аналізу явище, оскільки перебуває у стані трансформації індустріального суспільства в постіндустріальне та позначений рисами модернізації суспільних відносин, продуктивних сил і характеру зайнятості.