Дослідження впливу амінокислот на концентрацію глюкози і біоімпедансні показники складу тіла щурів з експериментальним цукровим діабетом 2 типу - Ісаченко, Марія Ігорівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна (Харків : НФаУ, 2024)
Метою дослідження було визначення впливу амінокислот на концентрацію глюкози крові і біоімпедансні показники складу тіла щурів з експериментальним цукровим діабетом 2 типу.
Keywords: моделювання; інсулінорезистентність; ожиріння; цукровий діабет 2 тип; біоімпедансний аналіз; щури