Вплив гідрокінезотерапії на студентів із артеріальною гіпертензією - Мамедова, Д. А. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити ефективність впливу гідрокінезотерапії на студентів із артеріальною гіпертензією.
Keywords: тези доповідей