Рижій дикий (Саmelina sylvestris WALLR.) – новe джерело біологічно активних речовин - Мозуль, Валентина Іванівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Головкін, Володимир В'ячеславович; Шкопинська, Тетяна Євгенівна (My University, 2023)
Мета дослідження - визначення кількісного та якісного вмісту летких сполук та жирних кислот в сировині рижію дикого (Саmelina sylvestris WALLR.).
Keywords: рижій дикий; хромато-мас-спектрометрія; легкі сполуки; жирні кислоти