Використання технології змішаного навчання на заняттях з української мови як іноземної - Сіра, Лариса Іванівна (ХНАДУ, 2019)
Застосування комп’ютерної техніки в усіх галузях, активізація та індивідуалізація навчання, використання креативних технологій навчання змінили роль і місце викладача в навчальному процесі. Проблема використання технології змішаного навчання, що створює нові можливості реалізації принципів індивідуалізації та диференціації навчання, позитивно впливає на розвиток пізнавальної діяльності освіти, їх творчої активності, свідомості, реалізує умови переходу від навчання до самоосвіти, набуває особливої гостроти та значимості.
Keywords: креативні технології навчання; диференціація навчання; інформаційно-комунікаційні технології; змішане навчання