Патогенетичний вплив надлишкової маси тіла на розвиток запальних процесів у пацієнтів з гострим коронарним синдромом з елевацією сегмента ST - Коваленко, Владислав Андрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Оцінити вплив надлишкової маси тіла та ожиріння на лабораторні показники запальної відповіді у пацієнтів із STEMI.
Keywords: тези доповідей