Вираження послідовності подій в українському складно-підрядному реченні часу - Бойко, Лідія Павлівна (Liverpool, 2020)
Стаття має метою розуміння під час пояснення синтаксичної теми про складно-підрядне речення взагалі та складно-підрядне речення часу в українській мові іспаномовним студентам. А також систематизацію СПР часу української мови, яка залежить від предикату - дієслова недоконаного і доконаного виду.
Keywords: відносна темпоральність; одночасність; послідовність; узгодження